Connect with us

Фото

Вака изгледа пентхаус на Флорида вреден 21 милион долари

Пентхаусот кој зазема цел кат во кулата „Ritz-Carlton Residences“ на Флорида, чини 21 милион долари и претставува навистина фантастично место...

Copyright © 2020 Avenue.mk