Connect with us

Наукa

Знаете за црна, но што претставува белата дупка? Необичен космички феномен кој се врзува за појава од научнофантастичните филмови

Белата дупка е бизарен космички објект кој што е исклучително светол и од кој материите избиваат, а не исчезнуваат. Со...

Copyright © 2020 Avenue.mk