Connect with us

Филм

Поминаа 20 години: Како изгледаат денес холивудските заводници од филмот „Ocean’s Eleven“?

Кога во 2001 година во кината беше претставен филмот „Ocean’s Eleven“ во режија на Стивен Содерберг, стана вистински хит –...

Copyright © 2020 Avenue.mk