Connect with us

МК Сцена

„Најзгодната во ‘Преспав’“ – погледнете како изгледа Емра Куртишова зад камерите

Актерката Емра Куртишова, која ја толкува улогата на Исаура во „Преспав“ често знае да сподели фотографии од снимањето на серијата...

Copyright © 2020 Avenue.mk