Connect with us

Музика

„Тафталиџе шафл“ на Влатко Стефановски номиниран за европската награда „Импала“

Албумот на познатиот македонски музичар Влатко Стефановски – „Тафталиџе шафл“ (Taftalidze Shuffle) се најде помеѓу 25-те номинирани албуми од сите...

Copyright © 2020 Avenue.mk