Connect with us

Технологија

Ubisoft ќе работи на новиот Star Wars: Возбудлива промена која играта ќе ја врати меѓу ѕвездите

Компанијата Ubisoft се здружува со Lucasfilm Games студиото, а плодот на оваа соработка ќе биде нова Star Wars видео игра....

Copyright © 2020 Avenue.mk