Connect with us

Македонија

Кривична пријава за незаконит лов во Берово

Денеска во периодот од 06.00 до 14.00 часот од страна на полициски службеници од Надворешна канцеларија за криминалистички работи, Полициска...

Copyright © 2020 Avenue.mk