Connect with us

Забава

Запознајте го најдолгиот мост во Европа: Се протега на 17,2 километри, а може да издржи и силен земјотрес…

Овој неверојатен португалски мост е дизајниран за 120 години и според пресметките во состојба е да издржи брзина на ветер...

Copyright © 2020 Avenue.mk